Zgjidhet Zv. Kryetari i Gjykatës së Lartë të vendit/ Ja cili është

0
4

Pas një kohe të gjatë pa drejtues, zgjidhet Zv. Kryetari i Gjykatës së Lartë.

loading...

Sot, ne kete post eshte zgjedhur Sokol Sadushi, i cili do te kete edhe kompetencat e kryetarit.

Sugjerime
loading...

Kujtojme se Gjykata e Larte ka qene pa kryetar, qe pas shkarkimit nga Vetingu te Xhezair Zaganjorit.

Sokol Sadushi, njeheresh drejtor i Shkollës së Magjistraturës u zgjodh anetar i Gjykatës së Lartë në fushën e së drejtës administrative.

Sadushi e ka nisur detyrën si prokuror në vitin 1986 në Prokurorinë e Vlorës, ndërsa ndër vite ka punuar si pedagog dhe ka qenë pjesë e Gjykatës Kushtetuese.

loading...

Leave a Reply