Von der Leyen: Vaksinimi për Covid në BE do të fillojë në dhjetor në datat…

0
38
Von der Leyen

Vendet e Bashkimit Evropian do të fillojnë vaksinimin e popullatës kundër koronavirusit të ri nga 27 dhjetor, tha të enjten më 17 dhjetor, shefja e Komisionit të BE.

“Më 27, 28 dhe 29 dhjetor vaksinimi do të fillojë në të gjithë BE”, shkroi Von der Leyen në Twitter. 

Presidentja më parë kishte bërë thirrje për një fillim të koordinuar të vaksinimit në të njëjtën ditë në të 27 vendet e BE-së.

Në mesazhin e saj në Twitter,  Von der Leyen shkroi: “Eshte momenti i Europes! Në 27, 28 dhe 29 dhjetor, vaksinimi do të fillojë nëpër të gjithë Bashkimin Evropian”.

Lini një përgjigje