9 C
Albania
Wed, 14 April, 2021

Test psikologjik me 5 pyetje/ Mësoni më shumë për veten

Test psikologjik

1. Mendoje veten në një shkretëtirë, ecën ashtu i lodhur, i rraskapitur, kur papritmas keni para vetes një mur. Çfarë do bëni?

-do mundoheni ta kërceni murin e të vazhdoni tutje?
-do shikoni se si ta evitoni anashashkaloni murin?
-do dorëzoheni, nuk mundeni më!?

2Po ecni nëpër shkretëtirë dhe para vetes papritmas keni një palë shkallë.

Prej çfarë materiali ndërtues janë shkallët?

3. Papritmas e gjeni veten në një dhomë plotësisht të kuqe, me mure 100% të kuqe, e gjitha e kuqe.

Çfarë ndjesie fitoni në këtë moment?

4.Papritmas e gjeni veten në një dhomë të gjelbërt 100% të gjelbërt.

Çfarë ndjesie fitoni?

5.Jeni vetëm në mal, natë, errësirë, dhe duke ecur mes drunjëve keni ndjesinë se dikush po ju ndjek. Çfarë do bëni?

-do ndaloni dhe të shikoni se kush është?
-do ja fusni vrapit pa kthyer kokën pas?

Përgjigjet:

1. Mendoje veten në një shkretëtirë, ecën ashtu i lodhur, i rraskapitur, kur papritmas keni para vetes një mur. Çfarë do bëni?

-krahasohet me përballjen e personit me problemet që ai person has në jetë.
Pra personi që tenton ta kaloj është tip që i del përball problemeve dhe është luftarak, personat që e evitojnë atë, janë persona që bejnë kompromise në jetë, dhe ata që nuk mund të ecin më, janë persona që dorëzohen në krizën e parë të jetës.

2Po ecni nëpër shkretëtirë dhe para vetes papritmas keni një palë shkallë.

-shkallët kanë të bejnë me karakterin e personit në fjalë.
Sa më material të fortë i mendon shkallët, aq e/i fortë është karakteri.

3. Papritmas e gjeni veten në një dhomë plotësisht të kuqe, me mure 100% të kuqe, e gjitha e kuqe.

Çfarë ndjesie fitoni në këtë moment?

-kjo ka të bëjë me marrëdhënien me seksin qe ka personi që jep përgjigjen.

4.Papritmas e gjeni veten në një dhomë të gjelbërt 100% të gjelbërt.

Çfarë ndjesie fitoni?

-kjo shpjegon marrëdhënien tuaj me fëmijërin, sa më shumë ndjesi qetësie që fiton nga kjo dhomë, aq fëmijëri më të qetë ka përjetuar personi.

5.Jeni vetëm në mal, natë, errësirë, dhe duke ecur mes drunjëve keni ndjesinë se dikush po ju ndjek. Çfarë do bëni?

-kjo përgjigje ka të bëjë me marrëdhënien tuaj me vdekjen si mund të përballet personi, sa shumë rrezikon në jetë!

Artikuj të ngjashëm

Lini një përgjigje

Qëndro i lidhur

10,984FansaPëlqeje
10,700NdjekësitNdiq
- Advertisement -

Artikujt e fundit