Skiatori rumun lëshohej shtegut duke mos ditur që pas i ishte vënë ariu/ Ky veprim ia shpëton jetën

0
25
skiatori

Skijimi për pak sa nuk i kushtoi jetën një të riu në Rumani, i cili derisa po lëshohej shtegut, pas tij vraponte një ari.

Skiatorët e tjerë që ishin në teleferik po vëzhgonin tërë situatën nga lartë. E siç mund të shihet në videon e publikuar më poshtë, ariu i ishte vënë pas skiatorit që fillimisht nuk e vëren që pas shpinës kishte kafshën e egër.

Për fat të mirë të riut iu kujtua që në shpinë kishte një çantë të cilën e hodhi në tokë, me qëllim që ta shpërqendrojë ariun që assesi nuk dorëzohej.

Megjithatë në fund skiatori arrin të largohet, e ariu ndalet për të parë se çfarë ka brenda në çantë, e sipas ekspertëve të kafshëve të egra ariu ishte i uritur dhe me çdo kusht tentonte të siguronte ushqim.

Burimi: Telegrafi

Lini një përgjigje