Si sot 4 Korrik !!!

0
27

4 korriku është dita e 185-të e kalendarit gregorian (dita e 186-t në vitin e brishtë) – kështu që deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 180 ditë.

Ngjarje

Lindje

Vdekje

Festa dhe përvjetore

Lini një përgjigje