Si sot 24 Qershor!

0
24

Ngjarje:

  • 1910 – Japonia sulmon Korenë
  • 1948 – Fillon Bllokimi i Berlinit. Bashkimi Sovjetik bllokon të gjitha rrugëlidhjet automobilistike dhe hekurudhore midis Gjermanisë Perindimore dhe Berlinit Perindimor.

Festa dhe përvjetore:

  • Kisha Ortodokse kremton Lindjen e Shën Joan Pararendësit dhe Pagëzorit, profetit më të madh të Krishterimit.

Lini një përgjigje