Si sot 20 Qershor!

0
21

Ngjarje:

  • 2003 – Themelohet Wikimedia: organizata drejtuese e projekteve të ndryshme, krijuar në përputhje me ligjin e Floridas, ShBA regjistruar në këtë shtet më 2003, nga nismëtari i Wikipedias, zoti Jimbo Wales.
  • 2008 – Kryetari i Republikës së Kosovës Fatmir Sejdiu flet në Këshillin e Sigurimit të OKB-s

Festa dhe përvjetore:

  • 20 Qershor Dita ndëkombëtare e refugjatëve

Lini një përgjigje