Si sot 17 Dhjetor!

0
41
si sot

Ngjarje:

  • 1903 – Vëllezërit Wright arritën të fluturojnë me avionin e tyre Flayer dhe të kalojnë 37 metra. Fluturimi zgjati vetëm 37 sekonda.
  • 1912 – Fillon punimet Konferenca e Ambasadorëve në Londër
  • 1989 – Në Rumani shpërthyen demonstratat masive kundër regjimit të diktatorit Nicolae Ceauşescu, në të cilat humbën jetën 1.000 njerëz.

Lini një përgjigje