Rënia e ndjeshme e temperaturave/ Fillojnë reshjet e borës në Dardhë të Korçës, do të përfshijnë zonat malore të juglindjes

0
38

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshjet e para të borës në juglindje te vendit më konkretisht në fshatin turistik të Dardhës.

Reshjet janë me intesitet të ulët ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore dhe janë ende të pranishme në lartësi mbi 1200m.

Sipas zyrtarëve të ARRSH, reshjet e pakëta do të përfshijnë fshatrat turistike, si Dardhën,Voskopojën dhë Qafë-Qarrin, ndërsa kontraktorët janë në gadishmëri për çdo situatë.

Lini një përgjigje