PS përfundon hetimin për presidentin Meta/ Mbledhja e sotme do përqendrohet tek…

0

Pas një ndërprerjeje disamujore, komisioni që heton Presidentin Ilir Meta për shkelje të Kushtetutës po i rikthehet çështjes sërish. Sot komisioni do te zhvilloje mbledhjen e radhes. 

Tanimë, maxhoranca ka përfunduar hetimin dhe do të bëjë përmbledhjen e të gjitha të dhënave.

Afati i komisionit nuk premton shumë kohë, ndaj sot mbledhja do të përqendrohet tek opinioni i Komisionit të Venecias mbi emërimet e vitit të shkuar të gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese, që vazhdon të jetë jofunksionale.

Ndërkohë, në mbledhjen e ardhshme përmes një raporti do të jepet qëndrimi i maxhorancës.

Leave a Reply