Përdhunimi i 15-vjeçares/ Mesazhe të forta në muret e Tiranës

0
39

Grafiti dhe shënime në muret e Tiranës që shprehin revoltë ndaj përdhunimit të 15-vjeçares nga roja i shkollës dhe tre të rinj në Tiranë.

Ngacmimi seksual ndaj të miturës kishte nisur prej vitesh, por vetëm pak ditë më parë u publikua, pasi vajza kishte vendosur të bënte denoncimin në polici. 

Lini një përgjigje