“Njerëzimi do goditet nga një virus më i fortë se Covid-19, do jetë apokaliptik”, paralajmërimi i shkencëtarit

0

Shkencëtari nga Amerika, Michael Greger, ka bërë një deklaratë që ka shokuar jo pak njerëz. Sipas tij, njerëzimi do të goditet nga një virus tjetër më i fortë. Shkencëtari ka thënë se kësaj rradhe, virusi do të vijë nga shpendët dhe nënvizon në librin e tij të ri “Si t’i mbijetojmë një pandemie” se virusi i ri do jetë apokaliptik dhe 100 herë më i fortë se koronavirusi.

Sipas Greger, bartësi i ri i virusit agresiv të tipit H5N1 është një shpend, mishi i të cilit konsumohet gjerësisht nga popullata. Ai ka thënë se trupi i njeriut po bëhet gjithmonë më shumë i cënueshëm nga viruset për shkak të kushteve jo sterile të prodhimit dhe kimikateve që përdoren për rritjen e shpendëve. “Me pandemitë që përhapin në mënyrë eksplozive një virus nga njeriu tek njeriu, nuk ka asnjëherë pyetje nëse, por kur do ndodhin”, shkruan shkencëtari.

Leave a Reply