Ndalohet shqiptarja në Rinas, kishte me vete mbi 18 mijë euro. Ja ku po shkonte…

0

Një grua është ndaluar në Rinas, me një shumë të madhe eurosh të padeklaruar. Ajo u kap gjatë kontrollit në aeroport, teksa kishte me vete një shumë prej 18.500 euro.

News 24 raporton se shuma disponohej nga shtetësja Festime C., e cila po udhëtonte drejt Turqisë.

Nuk ka ende detaje lidhur me atë se çfarë ka deklaruar zonja dhe si e ka justifikuar këtë shumë të madhe që mbante me vete.

Leave a Reply