“Mund të hyni lirshëm, pa detyrimin e një testi negativ PCR”/ Ja shteti që vendos të hapë kufirin me shqiptarët nga dita e sotme

0
45
testi pcr

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se pas rishikimit të masave anti COVID, Mali i Zi ka vendosur të anulojë masën e ndalimit të komunikacionit ndërurban.

Duke filluar që prej datës 12 janar 2021, Mali i Zi do të lejojë hyrjen e lirë të të gjithë shtetasve të huaj, përfshirë edhe ata shqiptarë, pa detyrim për të paraqitur një test negativ PCR.

‼️ Këto masa do të jenë të vlefshme deri në një vendimmarrje të dytë.

Sipas MEPJ, për më shumë informacion mund t’i drejtoheni uebsajtit: 

https://bit.ly/3bx8ESU

Burimi: Panorama.al

Lini një përgjigje