Mbledhja e Këshillit Politik, pranohet propozimi i PD për zgjedhjen e anëtarëve të KQZ

0
21

Palët tashmë kanë rënë dakord për çështjen e zgjedhjes së anëtarëve të KQZ, i cili ishte dhe një nga ngërçet e ditëve të fundit.

Mazhoranca ka pranuar propozimin e tretë të Partisë Demokratike për këtë çështje ndërkohë që po detajohen dhe propozimet e opozitës jashtëparlamentare.

Gjithashtu Këshilli Politik po diskuton për çështjet e mbetura hapur nga e shkuara si dhe votën e emigrantëve.

Lini një përgjigje