Ja çfarë diskutuan ambasadorët e SHBA, BE dhe Britanisë me Lulzim Bashën

0
8

TIRANË-Ka përfundur pas rreth një ore takime mes 3 ambasadorëve dhe kreut të opozitës, Lulzim Basha në selinë Blu në lidhje reformën zgjedhore. Në veçanti janë disktuar çështjet e pazgjidhura si Komisionet, Kolegji dhe Kryekomisioneri, por më e rëndësishja qeveria kujdestare për zgjedhje, sipas modelit të Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë.

loading...


Pas takimit me 3 ambasadorët, Opozita ka kërkuar që ditën e nesërme në orën 17:00 të mblidhet Këshilli Politik për reformën zgjedhore.

Sugjerime
loading...

Takimet vinë një ditë pasi pasi partitë parlamentare dhe jo parlamentare dështuan të gjejnë konsensusin për të përmbyllur reformën zgjedhore brenda 31 majit.

loading...

Leave a Reply