I riu i kërkon turqve t’i bëjnë foto me flamurin grek/ Reagimet epike të tyre (VIDEO)

0
55

Një i ri turk ka zhvilluar një eksperiment social duke u kërkuar turqve ti bëjnë një foto me flamurin grek.

Vlogeri i kërkon njerzve që ti bëjnë një foto dhe më pas ai nxjerr flamurin grek duke shkaktuar mjaft reagime te turqit.

Në video shihet teksa sapo ai nxjerr flamurin grek, ata reagojnë duke kundërshtuar ti bëjnë foton, madje një vajzë i qëllon me shpullë pas ii riu tha se flamuri grek dhe mund të puthet.

Lini një përgjigje