Dalin notat e provimit të parë të maturës shtetërore, ja linku ku mund të shihni çfarë note keni marrë në testin e gjuhës së huaj

0
36

Qëndra e Shërbimit Arsimor ka publikuar notat e provimit të parë të Maturës Shtetërore, atë të gjuhës së huaj.

Notat kanë dalë në faqen zyrtare të QSHA. Maturantët në kushte pandemie arritën të realizonin të gjitha provimet, por kishin kontestime për atë të Gjuhë Letërsisë, që sipas tyre kishte disa pyetje pa logjikë dhe jashtë programit mësimor.

Të gjithë maturantët tashmë mund të shohin përgjigjet e provimit, pra notën e marrë në linkun e mëposhtëm.

–> LINKU I NOTAVE TË PROVIMIT TË GJUHËS SË HUAJ

Lini një përgjigje