Çfarë do të ndodhë në fund të qershorit?/ Skënder Brataj bën parashikimin…

0
4

Kreu i Urgjencës Kombëtare, Skënder Brataj është shprehur se në fund të qershorit do të shohim fuqinë e vërtetë të pandemisë.

“Kam frikë se në fund të qershorit do ta shohim fuqinë e tij. Shpejtësimi i tij nuk ka ndaluar. Ne e dinim që do të rriteshin numrat.

E dinim rritjen fiziologjike dhe kjo duhej të lidhej me respektimin e masave. Nuk flasim më për karantinë, nuk duam ta përmendim më.”, ka thënë Brataj.

Leave a Reply