Basha në takime me biznesin: Rama po më kopjon, t’u kërkojë falje shqiptarëve

0
17

Lulzim Basha thotë se synon të instalojë një tjetër kulturë politike, ku kush hyn në zgjedhje të vijë me plan konkret, kush nuk e zbaton të largohet.

Nga ambientet e një biznesi në autostradë, përsëriti dhe njëherë alternativat e tij për  t’i ardhur në ndihmë biznesit, ndërsa akuzoi kryeministrin për kopje.

“Atë që nuk ka bërë për 8 vjet, për 2 muaj do ta premtoj se do ta bëj për 4 vitet e ardhme. Bën shfaqje kompjuterike për gjëra që nuk ekzistojnë. Pastaj, sulmon ndaj planin tonë ekonomik, madje ditën e sulmon, dhe natën e kopjon”, deklaroi ai.  

Muajt e mbetur nga zgjedhjet dhe kohën që shpenzon në televizor, sipas kreut te PD-së kryeministri duhet ta përdorë për të kërkuar falje ndaj shqiptarëve.

Lini një përgjigje