11 Katrorë janë gjithsej!

Përgjigja e saktë është 11 katrorë.

Arsyeja për diskutimet e nxehta në internet ishte se shumica e tyre filluan të numëronin drejtkëndëshat më shpejt ose më mirë, duke mos menduar se katrori në fakt i ka të katër faqet e barabarta dhe për këtë arsye numri i tyre në këtë ilustrim është më i vogël…